Når man har en “in your face” holdning kommer noen til å bli fornærmet. Dette gjelder også BrewDog, som har ertet på seg AB InBev.
1 juledag la BrewDog ut en video, en montage av deres høydare, nedturer og framtidsplaner for 2012. Her ble det nevnt ting som deres Ghost Beer, leveringsproblemer og planene om større bryggeri. I forbifarten nevner de også at de har blitt saksøkt av AB InBev (Anheuser-Busch InBev). Dette er bryggerigiganten over dem alle, med øl som Budweiser, Becks og Stella Artois. Og det er copyrighten på de to sistnevnte som har gjort at BrewDog har havnet i den store lyskasteren.
 

77 Lager from BrewDog on Vimeo.

Å spille golf utelukende med AB InBev produkter er selvfølgelig en av de få gode bruksområdene for dem. Selv om produsenten nok ikke er enige. Derfor har de sent sin armada med advokater i Freshfields Bruckhaus Deringer, som er en av verdens ledende advokatfirmaer (offisiell advokatfirma for bla OL i London 2012).
Jeg er kanskje ikke den aller største fanen av BrewDog, men de har gode øl og de brøyter vei for mange andre som vil følge. Og jeg, sammens med alle dere ølgærninger heier selvfølgelig på våre skotske venner. Årskavalkaden til BrewDog finner dere under, jeg ønsker dere alle en fortsatt god jul!

2011 Year End Video from BrewDog on Vimeo.

Høyt Skum – Jørn Idar