Dette er en bonusepisode, der jeg snakket med Elise fra Podpurri. Dette er en podcast om podcaster, der hun snakker med andre podcaster i et vidt spekter av temaer. Denne gangen var det jeg som fikk være med, der jeg snakker om starten av min interesse for øl, hvorfor Ølprat ble startet, og mitt verste øl- og matminne noen sinne!

Du kan høre podcasten Podpurri her – open.spotify.com/show/1pEFWmHnrmF…e5ac91c8cd4b4d0e
Du kan følge podcasten Podpurri på Instagram her – www.instagram.com/podpurripod/

Tusen takk til Patreon medlemmene som gjør denne podcasten mulig.
Mitt nyhetsbrev med oppskrifter, artikler og videoer – eepurl.com/hGO_Yn
Du kan støtte Ølprat på www.patreon.com/olprat
Blogg: hoytskum.com
Facebook: www.facebook.com/HoytSkum
Instagram: www.instagram.com/jikvig/
Youtube: www.youtube.com/c/jikvig/