Det er litt over et halvt år siden jeg startet #BeerAway, der det er lov til å kombinere øl og trening. Målet var halvmaratonet denne uken, men nå ser det veldig mørkt ut.
Jeg er ganske aktiv sånn til vanlig. Kanskje ikke så veldig mye fokus, men det skjer hele tiden ting i hodet og jeg har vel en lett form for ADHD. Og da jeg følte at kroppen min ikke fungerte slik jeg ønsker, bestemte jeg meg for å melde meg på Oslo Halvmaraton. Det har hele tiden vært målet, i mine øyne et oppnåelig mål for alle og enhver også for meg. Jeg har jogget godt over 300 km siden jeg begynte i slutten av desember, og har blitt veldig inspirert av å høre hvordan folk ble inspirert av hele konseptet på Endomondo. Denne helgen er klimakset, med 16.000 som skal være med på de 6 distansene i Oslo Maraton. Men det ser veldig mørkt ut for denne trimmende ølgærningen.
Fredag forrige uke fikk jeg nemlig ørebetennelse, som virkelig blusset opp etter et legebesøk på mandag. Har vært mye sengeliggende den siste uken, brygger på en forkjølelse samtidig som kroppen er stappet med pencilin og smertestillende. Jeg er så utrolig skuffet over at kroppen velger å bli syk akkurat nå, og at de siste månedenes jobb mest sannsynlig er forgjeves. Formen har kommet seg litt de siste to dagene, men går fortsatt konstant rundt med en følelse av at jeg har drukket et par imperial IPA for mye og verden surrer.
Jeg er ikke i fysisk eller mental form til å gjøre det jeg har brukt 9 måneder på å trene og tenke på. Tro om jeg har nok stahet til å ignorere det…? Stay tuned!
Høyt Skum – Jørn Idar