Jeg startet #BeerAway med det målet å komme i form til Oslo Maraton, ihvertfall halvmaratonet. Nå er det kun 21 dager igjen, og undertegnede er ikke overveldende possitiv.

Siden jeg startet #BeerAway har jeg greid å svette meg gjennom 250 km, og har ifølge Endomondo kommet meg 0.001 ganger til månen. Det hele er oppladningen til Oslo Maraton, der målet er å fullføre halvmaratonet på 21 km.
Da jeg startet hadde jeg problemer med å jogge meg gjennom 2-3 km, men kommer meg forholdsvis lett gjennom 10 km nå.
Jeg følger og konkurrerer med bryggere, ølnerder og andre ølelskere rundt hele verden via Endomondo. Selv om jeg sjelden sier det høyt, ønsker jeg jo alltid å slå dem. Selv om jeg sjelden gjør det 😉
Med kun noen uker igjen til D-Day er jeg ikke helt sikker på om jeg er klar, med 5 uker etter fødselen på vårt andre barn har det ikke vært veldig mye tid til å trene. Så jeg er ikke veldig overbevisst over formen min, for å si det på den måten.
Jeg gleder meg dog veldig til å feire når vi kommer i mål med et glass nytappet øl på Amundsen Bryggeri, som jo ligger rett ved målgang. Kanskje vi treffes der?
Høyt Skum – Jørn Idar