For noen uker siden skrev jeg om #BeerAway, en utfordring til dere leserne. Stadig flere melder seg inn, og gruppen har nå ølbloggere, bryggere, bryggeriansatt og hjemmebryggere med! Hva med deg?
Dette er jo en ølblogg. Og om du som meg er glad i godt øl, så er det ikke å komme bort ifra at man konsumerer noen kalorier iløpet av en uke. Og det er nettopp det jeg har utfordret leserne mine på før: #BeerAway for din samvittighet.
Det hele er veldig enkelt: Man melder seg inn i gratistjenesten Endomondo og melder sin inn i Beer Away Challenge. Og alt handler om deg: Få deg selv til å utfordre deg selv, konkurrere med deg selv. Så ikke en konkurranse med andre, men deg selv. Om å kunne drikke et glass ekstra med øl og god samvittighet.
Jeg har selv utfordret meg selv mer enn det vanlige, og har i meldt meg på Oslo Maraton som et resultat av dette. Jeg skal løpe halvmaratonet (21 km har jeg funnet ut..), og håper å kunne bevise at øl godt kan kombineres med en sunn livsstil. Slik som de fleste andre alkoholholdige drikker. Dette gjør jeg for å utfordre meg selv, slik du også kan. Jeg kommer til å trykke en t-skjorte eller to med #BeerAway skjorter, så si ifra om du er interessert til Oslo Maraton!
Høyt Skum – Jørn Idar