#BeerAwayJeg snakket mye om #BeerAway i fjor, min utfordring til dere leserne om å engasjere dere i sunnhet og øl i kombinasjon. En fysisk utfordring der konkurransen er mot seg selv, med øl som belønning. Bedre enn det kan det vel egentlig ikke bli? I år har det vært mye mindre bloggaktivitet her, og dermed også mindre skriving om #BeerAway. Men det betyr slettes ikke at den ikke er aktiv.

Det er litt færre deltagere på utfordringen på Endomondo i år enn i fjor, men det er alikevel hjemmebryggere, bryggere, pubeiere og ølentusiaster som deltar. Personlig driver jeg oppkjøringen til Oslo Maraton, som er om bare noen uker. Det har vært mye trening de siste 2 månedene for meg, ihvertfall i følge min standard. Og hvorfor har det vært det? Svaret er veldig enkelt: øl!
Regelen er veldig enkel: ingen trening, ingen øl. Jeg har brukt, til min egen irritasjon, ølet som en belønning for trening. Selvpining vil noen si. Jeg sier meg helt enig….. Men det er viktig for meg å ha noe å jobbe mot, og gi en liten belønning på slutten av kvelden. Og det har funket. Jeg regner med å fullføre halvmaratonet raskere i år enn i fjor, og jeg føler meg i bedre form enn i fjor. Det blir vel en aldri så liten t-skjorte i år også regner jeg med. Jeg gleder meg til å være ferdig, ikke til selve løpingen. For min del handler det mest om å bli ferdig, ikke nødvendigvis å løpe. Og om jeg kan få det til, så kan jaggu du også.
Gjør du noe slikt, å bruker øl som motivasjon? Kommer du til å løpe forran meg under Oslo Maraton? Si din mening i kommentarfeltet.
Høyt Skum – Jørn Idar