Et av mine større mål for 2012, var å fullføre Oslo Halvmaraton. Etter det ble det en brå slutt på min #BeerAway, helt fram til i dag.#BeerAway
Den store finalen på min lille forsøk på å kombinere trening og godt øl, var å fullføre halvmaratonet under Oslo Maraton. Med ørebetennelse og antibiotikakur ble det ikke en veldig behagelig opplevelse, og kan trygt si at jeg ikke har vært så fysisk sliten de siste 5 årene. Viljen var der, kroppen var det ikke, og jeg kan ikke huske de siste 7 kilometerne kan jeg enda ikke huske.
Hodet mitt husker tydeligvis ikke den utmattelsen det var, for den leker allerede med tanken på å melde seg på enda en gang. Og dette til tross for at jeg ikke har trent siden jeg kom i mål i 21. september. Jeg gikk inn i en sykdomsperiode og kom meg ikke i joggeskoene etter dette. Her må noe gjøres!!
Jeg vil derfor begynne å løpe igjen, og løpe hver eneste dag de neste 30 dagene! Inspirasjonen til dette har jeg fått fra amerikanske Tim Cigelske, aka The Beer Runner.   Han har en “Beer- and runningstreak” som han har holdt på med i over 800 dager i strekk! Målet hans er enkelt: løpe minimum 1 mile om dagen og drikke 1 øl hver dag. Så lenge de norske alkoholavgiftene er slik de er, blir det nok ikke 1 øl om dagen på meg de neste 30 dagene. Men jeg skal ihvertfall løpe minimum 2 km hver dag de neste 30 dagene. Uansett.
Så får vi se om surrehue mitt bestemmer seg for å slenge seg på enda et halvmaraton. Uten ørebetennelse….
Høyt Skum – Jørn Idar