For meg handlet #BeerAway i fjor om Oslo 1/2 maraton, som var målet jeg jobbet mot. Uten et klart mål å jobbe mot, har jeg også dårlig for å motivere meg. Oppkjøringen i 2012 ble ikke optimal, og jeg trente nesten ikke 2 måneder før maratonet grunnet sykdom. Og 5 dager før dagen fikk jeg ørebetennelse. Det gjorde opplevelsen heller dårlig, og de siste 4-5 km var ikke noe jeg er veldig stolt av på hverken den ene eller den andre måten.
Og det ser jaggu ut til å bli slik i år også. Oslo 1/2 maraton har vært det store målet også i år. Som en ekstra motivasjon har jeg heller ikke drukket øl før jeg har vært ute å trent, noe som har fungert overraskende bra (og så blir man jo tørst av å trene!). Nå er jeg sengeliggende med halsbetennelse, bare 9 dager før maratonet. Jeg krysser fingrene for at jeg blir frisk, og at jeg når de mål som jeg har satt meg for i år. Hvis ikke blir det en gravøl!