Høyt Skum

Om meg og Høyt Skum

Jeg startet Høyt Skum som et sted for ølglede, for livet er for kort til å drikke dårlig øl. Her har jeg samlet oppskrifter, ølkunnskap, tanker og idèer, noe jeg har gjort siden 2010.

Min smakskarriere startet da jeg var 6 år gammel, og har vært med meg hele livet. Jeg har fagbrev som kokk og er utdannet servitør, og har jobbet i restaurant- og matbransjen siden jeg var 14 år. Denne reisen har tatt meg til steder som Norge, Tyskland og USA, og siden inn i drikkeverden. Her har jeg utdannet meg som brygger på den Skandinaviske Bryggerihøyskolen, samt vinutdannelse gjennom WSET. Etter å ha jobbet på Vinmonopolet i Oslo, har jeg siden 2010 jobbet proffesjonelt med øl.

Jeg var grunnlegeren av ølgrossisten Beer Enthusiast, som i dag er en av landets største innen håndverksøl. Jeg var en av grunnleggerne av Ølportalen.no, og er tidligere styremedlem i Norsk Hjemmebryggerforening der jeg også har min øldommer utdannelse fra. Jeg har jobbet og skrevet om øl de siste 10 årene, og har nå 6 ølbøker på samvittigheten min. Jeg rett og slett elsker å dele ølkunnskap, å skape opplevelser og hjelpe folk inn i ølets verden på en forsvarlig og forståelig måte. Måtte det være gjennom artikler, videoer eller podcaster, ølkunnskap til folket!

Alt dette får jeg lov til å gjøre samtidig som jeg er gift med Kristine Maria og har to barn, bikkje og et brennende hjerte for frisbeegolf.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *