Julen er rett rundt hjørnet, men hva skal puttes under treet? Her er Høyt Skum`s 10 beste julegavetips til ølelskere:

  1. Spiegelau Ølsett ølglassØlbrygging – Fra hånd til munn – Det har kommet flust av nye ølbøker denne høsten, og det jeg synes er den mest inspirerende bryggeboken er uten tvil denne.
  2. Speidel Braumeister – Dette tyske ingenørbryggeriet er til den ene persjonen som fortjener mye ekstra til jul. Nesten 20000,- mye…
  3. Ølsmakesett fra Speiglau – Man skal ikke undervurdere serveringen av øl, og Speigelau`s nye ølglass serie gir spennende smaksopplevelser.
  4. Nøgne Ø merch – Fra Norges mest profilerte håndverksbryggeri kan du kjøpe åpnere, skjorter og etiketter til å ha under juletreet.
  5. Drinking buddies – Denne romantiske komedien passer fint også til den ikke ølelskende konen, som “smørning”.
  6. Nordisk ølmiddag på Haandverkerstuene – Ølrestauranten med fokus på nordisk er et perfekt sted å nyte fantastisk mat og godt øl i harmoni.
  7. Ølkurs med Ølakademiet – Øl- og matmiddager, smakskurs, temasmakinger, bryggekurs med mer er bare noe av det som kan kurses i.
  8. Abonnement på ølbladet c/o Hops – C/O Hops er uten tvil nordens beste ølblad, og en perfekt myk pakke under treet.
  9. Espens Ølsafari – Denne boken kan inspirere selv den trausteste ølmannen til å dra på ølsafari!
  10. En ny ølåpner – Å åpne en flaske med øl er ikke spesielt vanskelig. Men hvilken stil man kan ha når man gjør det, wow!

Bonus
Det er ikke alltid man har tid eller penger til å kjøpe noen av de overnevnte tingene. Da kan man jo lage en koselig ølgave som kan stå på julebordet ut romjulen.
Julete øl
Høyt Skum – Jørn Idar