8000 besøkende på festivalens 5 dager i 2010. På bare to dager har det allerede vært over 7000 besøkende! Slik blir det kaos av..
Jeg skulle egentlig bruke litt av festivaldagen på å lage video, men ble desverre nødt til å bruke det meste av dagen på å ordne med vår stand, “Havariet”.. Ikke et egetplukket navn der nei…
Anyways, det ble ikke tid til å smake noe som helst, og det ble heller ikke tid til å filme noe.
Jeg holdt et lite foredrag om mat i øl, samt å oppfordre de frammøtte om å spre det glade budskap å få denne revolusjonen ordentlig i gang! Et enkelt og greit foredrag på 15 minutter, og jeg ble utrolig glad for at det faktisk var folk som kom bort å faktisk sier at de følger med på Høyt Skum TV! DET er gøy det!
I dag blir det andre boller, mer filming og mer jobb. Det er ihvertfall planen! Vi sees på festivalen?
Høyt Skum – Jørn Idar
Vi har porsjonert spesialølet ut over festivalen, med nye øl hver dag, og i dag har vi hentet frem nok endel spesialimporterte godbiter. Blir hovedsakelig å finne i spesialbaren og i Gustavs smakshjørne.
Søndagen var forbeholdt ansatte i hotell- og restaurantbransjen. På grunn av mange henvendelser, har vi bestemt at søndag blir åpent for alle. Vi åpner kl 13 både lørdag og søndag. Deler av området blir imidlertid forbeholdt hotell og resturantbransjen (krever påmelding etter invitasjon fra leverandører). Dette gjelder i hovedsak uteservering på Fyrhuset Kuba, ellers vil området være åpent for alle.
Vi har porsjonert spesialølet ut over festivalen, med nye øl hver dag, og i dag har vi hentet frem nok endel spesialimporterte godbiter. Blir hovedsakelig å finne i spesialbaren og i Gustavs smakshjørne.
Søndagen var forbeholdt ansatte i hotell- og restaurantbransjen. På grunn av mange henvendelser, har vi bestemt at søndag blir åpent for alle. Vi åpner kl 13 både lørdag og søndag. Deler av området blir imidlertid forbeholdt hotell og resturantbransjen (krever påmelding etter invitasjon fra leverandører). Dette gjelder i hovedsak uteservering på Fyrhuset Kuba, ellers vil området være åpent for alle.